Verdien € 125 van de Rabo bank omdat je sport

Verdien € 125 van de Rabo bank omdat je sport

Verdien € 125 van de Rabo bank omdat je sport MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 4 juni 2024

Met het Rabo Sportcadeau komen jonge klanten tussen de tien en twintig jaar in aanmerking voor 125 euro als zij sporten bij een vereniging die is aangesloten bij sportorganisatie NOC*NSF. Zo wil Rabobank jongeren aanmoedigen om te (blijven) sporten. Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt namelijk dat sportdeelname onder deze groep achterblijft. Terwijl samen sporten niet alleen goed is voor je gezondheid, maar je bouwt er ook de mooiste vriendschappen mee.



Met acties als Rabo ClubSupport en samenwerking met NOC*NSF, ondersteunt Rabobank actief het verenigingsleven in Nederland. Want als coöperatie begrijpen we als geen ander de verbindende kracht van sporten bij verenigingen, waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen en werken aan hun fysieke en mentale gezondheid.



Rabo Sportactie

Deze sportzomer gaan we een stapje verder met de Rabo Sportactie. Een campagne waarin we ouders en jongeren aanmoedigen lid te worden of te blijven van een sportclub of -vereniging. Het recente onderzoek van NOC*NSF wijst namelijk uit dat het aantal sportende jongeren nog altijd lager is dan vóór de coronaperiode. Rabobank draagt daarom samen met NOC*NSF graag een steentje bij om deze groep meer in beweging te krijgen. En met het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen voor de deur, is deze sportzomer daar het geschikte moment voor. De actie begint vandaag, op 4 juni. Op 16 juni trappen we de campagne groots af en is deze op tv te zien, tegelijk met de start van het EK.



Met sport win je vrienden

“Verenigingen zijn onmisbaar”, zegt Carlo van Kemenade, lid van de Groepsdirectie bij Rabobank. “Daarom ondersteunen we het verenigingsleven in Nederland. Dit jaar zetten we daar een extra stap in. Met de Rabo Sportactie moedigen we jongeren aan om lid te worden een sportclub, of om dat te blijven als ze dat al zijn. Want sporten is niet alleen gezond, je wint er ook nog eens de beste vriendschappen mee. Op deze manier dragen we als coöperatie bij aan een vitale samenleving.”



Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: “Uit onderzoek blijkt dat wanneer je jong begint met sporten bij een vereniging, de kans groot is dat je ook in de rest van je leven sporter blijft. Maar nog belangrijker is dat jongeren aangeven dat ze vooral sámen sporten hoog waarderen. Met de verenigingen hebben we in ons land een unieke sportinfrastructuur , die zich ook verjongt; we zien nieuwe competitievormen en meer variaties in aanbod. Rabobank is als partner onmisbaar voor het verenigingsleven. We hopen dat deze actie veel jongeren over de streep trekt om te gaan sporten.”



Hoe werkt het?

Tijdens deze sportzomer komen klanten van 10 tot en met 20 jaar die een betaalrekening hebben of openen – en deze ook actief gebruiken – in aanmerking voor het Rabo Sportcadeau. Om mee te doen aan de actie moeten zij een contributiebetaling aan een sportclub of -vereniging kunnen aantonen. De club of vereniging in kwestie moet aangesloten zijn bij NOC*NSF. Voor minderjarigen kunnen de ouders of wettelijk vertegenwoordigers de aanvraag doen. Na een controle op de voorwaarden ontvangen de klanten 125 euro op hun Rabobank betaalrekening.



Meer weten over de Rabo Sportactie? Kijk dan op rabobank.nl/sportactie

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

NUT Lezing weer van start - MFC De Hardenberg Finsterwolde

NUT Lezing weer van start

30 augustus 2024 - 17 september 19.30 uur De eerste lezing van het nieuwe seizoen gaat weer van start in het sport- en cultuur café in MFC de Hardenberg. Deze lezing van het NUT-Oldambt met de journaliste en... lees verder »

Groot onderhoud MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Groot onderhoud MFC de Hardenberg

9 augustus 2024 - De werkzaamheden om te verduurzamen en over te stappen op warmtepompen zijn inmiddels de derde week in gegaan. De eerste ploeg monteurs van Energiewacht gaan nu met vakantie en worden afgelost door... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.