Sportgala Groningen - nominatie Breedtesport prijs

Sportgala Groningen - nominatie Breedtesport prijs

4 oktober 2024

Stichting MFC de Hardenberg doet een gooi naar nominatie voor de breedtesportprijs van Sportgala in de Provincie Groningen. Hiervoor hebben wij Uw steun nodig !

Vanuit iedere Groninger gemeente komt slechts één kandidaat in aanmerking voor de breedtesport prijs.
Vorig jaar waren we slechts 3 maanden van start, maar hadden we de bijzondere eer om de gemeente Oldambt te mogen vertegenwoordigen voor de breedtesport prijs.


Waarom wij in aanmerking moeten komen?
In 1 jaar tijd heeft Stichting MFC De Hardenberg de uitzonderlijke prestatie geleverd om het sporten en bewegen voor alle doelgroepen binnen Oldambt een boost te geven en heeft de ommekeer gemaakt van dreigende sluiting, naar juist meer sporten en bewegen.

Nieuw opgezet : Sporten vanuit de GLI, Swim2Befit, Zumba groep met 35 nieuwe sporters, zwemmen voor mensen met een beperking, sport voor Lentis, het grootste judo toernooi in Oost Groningen, een prachtig JZOG (jeugd zaal voetbal Oost Groningen) tijdens de kerstvakantie en een unieke sport-spel dag met de inclusie games in de gemeente Oldambt i.s.m. Stichting Regenboog. De ontwikkelingen staan niet stil, op dit moment wordt er gewerkt door het bestuur aan een samenwerking met het project Sociaal Vitaal van de gemeente Oldambt. Ouderen boven de 65 jaar krijgen in 2025 een fit test aangeboden en kunnen deelnemen aan een sport en spel, waarbij het gezellig samenzijn centraal staat.

Trots zijn wij dat we de eerste Sport- Cultuur Fair MFC de Hardenberg in Oldambt hebben georganiseerd en hiervoor sporticoon aller tijden Jan Mulder voor de openingshandeling hebben mogen verwelkomen.

Het gezellige sportcafé is volledig gerenoveerd en gerestyled met nieuw meubilair en hiermee uitermate geschikt als cultuur café (samenwerking Cultuurplatform Oldambt).

Dit alles met een team vrijwilligers van 70 enthousiaste medewerkers, die zes dagen per week van 08.00 tot 23.00 uur dit maatschappelijk burgerinitiatief weten draaiende te houden.

Het bestuur van de Stichting kent zijn maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid door enthousiaste mensen van Cosis iedere maandag een werkplek aan te bieden in het sportcafé.

Vindt U de tuin en het gezellige rookvrije terras er ook zo netjes bij liggen?
Ook daarin een pluim voor de medewerkers van het groen onderhoud van Cosis.

Jouw stem voor de breedtesportprijs is voor het hele team van MFC de Hardenberg de bijzondere waardering meer dan waard.

Een jury bepaalt uiteindelijk welke van de 10 gemeentelijke kandidaten de prijs krijgt. Zij maken de winnaar bekend tijdens Sportgala Groningen op 9 december 2024 in Martiniplaza Groningen.

Draag uiterlijk 4 november jouw favoriet aan voor de Breedtesportprijs Groningen 2024. STEMMEN DOE JE HIER


Hier vind je ook meer informatie over de voorwaarden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Sportgala Groningen - nominatie Breedtesport prijs MFC De Hardenberg Finsterwolde
GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond

17 oktober 2024 - Swim2beFit-GLI woensdag 20.00 uur - 20.45 Swim2beFit GLI is een speciaal zwemprogramma voor mensen met een doorverwijzing van hun fysiotherapeut, diëtist of andere zorgverlener. Onder begeleiding... lees verder »

Herfstvakantie activiteiten

10 oktober 2024 - Tijdens de herfstvakantie zijn er 3 dagen lang leuke sportieve activiteiten in het sportcomplex MFC de Hardenberg voor de basisschool kinderen. Dinsdag 29 oktober SPORT & SPEL in de Sporthal... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.