Sportcomplex rookvrij

Sportcomplex rookvrij

Sportcomplex rookvrij MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 14 juni 2024

Vanaf 4 juli is het terrein rondom het sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde rookvrij!

De kinderraad van KC de bouwsteen heeft een verzoek ingediend bij de school directie en de gemeente Oldambt voor een rookvrij schoolgebied. Dit verzoek is ook bij het bestuur van de Stichting MFC de Hardenberg neergelegd.

Hoe kun je hier nu op tegen zijn !

Wij streven naar een gezonde en veilige omgeving voor iedereen die ons terrein bezoekt. Daarom hebben we besloten om vanaf 4 juli een rookvrij beleid in te voeren. Dit betekent dat roken op een groot deel van het terrein niet meer is toegestaan. (Om welk deel het gaat wordt duidelijk gemaakt door middel van borden en stoeptegels.)
Hiermee willen we bijdragen aan een schonere lucht en een prettige sfeer voor al onze bezoekers.
Roken bij de toegangsdeuren en op het terras is niet toegestaan. Het mooie terras wordt inmiddels ontsierd door alle peuken die de rokers daar achterlaten.
Bij het toegangs pad/parkeerplaats staat een PIT, waar roken is toegestaan en waar sigaretten peuken in kunnen worden gedeponeerd.

Wij vragen uw begrip en medewerking bij het handhaven van dit rookvrije beleid. Samen kunnen we zorgen voor een gezondere omgeving voor zowel de huidige als de toekomstige generaties.

Bedankt voor uw medewerking!
Het team van De Hardenberg

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Sportcomplex rookvrij MFC De Hardenberg Finsterwolde
  • Sportcomplex rookvrij MFC De Hardenberg Finsterwolde
NUT Lezing weer van start - MFC De Hardenberg Finsterwolde

NUT Lezing weer van start

30 augustus 2024 - 17 september 19.30 uur De eerste lezing van het nieuwe seizoen gaat weer van start in het sport- en cultuur café in MFC de Hardenberg. Deze lezing van het NUT-Oldambt met de journaliste en... lees verder »

Groot onderhoud MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Groot onderhoud MFC de Hardenberg

9 augustus 2024 - De werkzaamheden om te verduurzamen en over te stappen op warmtepompen zijn inmiddels de derde week in gegaan. De eerste ploeg monteurs van Energiewacht gaan nu met vakantie en worden afgelost door... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.