Sportcafé kleurt Oranje

Sportcafé kleurt Oranje

Sportcafé kleurt Oranje MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 12 juni 2024

Het sportcafe van MFC de Hardenberg is omgedoopt in een ORANJE tempel. Wij staan achter ONS ORANJE LEGIOEN. Dinsdag 25 juni zal de wedstrijd Nederland - Oostenrijk LIVE worden uitgezonden op het mega GROTE scherm in het Oranje sportcafé.
De trotse sponsor KPN, zal het EK in 4K kwaliteit uitzenden en laten wij nu een KPN ontvanger hebben, een 4K beamer en de vereiste licenties om deze uitzendingen te mogen vertonen.

Beleef deze wedstrijd in een oranje tempel op de Hardenberg, neem je buurman, opa en of zoon/dochter mee en maak er een mooie avond van.
De toegang is gratis, trek je juich shirt aan en kom gezellig naar het versierde Oranje Sportcafe de Hardenberg.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

NUT Lezing weer van start - MFC De Hardenberg Finsterwolde

NUT Lezing weer van start

30 augustus 2024 - 17 september 19.30 uur De eerste lezing van het nieuwe seizoen gaat weer van start in het sport- en cultuur café in MFC de Hardenberg. Deze lezing van het NUT-Oldambt met de journaliste en... lees verder »

Groot onderhoud MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Groot onderhoud MFC de Hardenberg

9 augustus 2024 - De werkzaamheden om te verduurzamen en over te stappen op warmtepompen zijn inmiddels de derde week in gegaan. De eerste ploeg monteurs van Energiewacht gaan nu met vakantie en worden afgelost door... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.