Ruiter Vitaal coach geeft training vanaf oktober

Ruiter Vitaal coach geeft training vanaf oktober

Ruiter Vitaal coach geeft training vanaf oktober MFC De Hardenberg Finsterwolde

27 juli 2024

Mijn naam is Claudia Geerts en ben de eigenaar van Move and Ride. Vanaf kinds af aan ben ik gepakt door het paardenvirus. Ik heb het geluk gehad dat ik in 2006 mijn paard kon kopen. Waarvan ik nog steeds erg geniet om voor te zorgen samen met zijn kleine vriendje een mini shetlander.
Ik ben in diezelfde periode begonnen met het les geven van manegelessen en ben de ORUN instructeurs en FNRS juryopleiding gaan doen.
Ik vind het fijn om met sporten bezig te zijn en ben erachter gekomen dat ik hierdoor sterker werd, langer werkzaamheden kon volhouden, mij beter in mijn vel begon te voelen en klachten en pijntjes minder werden.
Door de combinatie van mijn liefde voor paard en sport ben ik de Ruiter Vitaal coach opleiding gaan doen. Om ruiters te ondersteunen in fitter te worden en zo een beter team met hun paard te kunnen vormen. Maar bewegen is voor iedereen goed. En om dit samen te doen maakt het ook gezellig.
Ik vind het fijn om andere te kunnen ondersteunen en bewust te laten worden van hun lichaamsgebruik. Vaak heeft iemand een steuntje in de rug nodig of een duw in de goede richting om te gaan bewegen.

Meld je aan voor de eerste training op maandag avond 7 oktober 2024. We starten om 19.30 uur in de sporthal, Hardenberg 5 te Finsterwolde.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Ruiter Vitaal coach geeft training vanaf oktober MFC De Hardenberg Finsterwolde
  • Ruiter Vitaal coach geeft training vanaf oktober MFC De Hardenberg Finsterwolde
Coverband 2Enjoy treedt op 5 oktober op in Sportcomplex - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Coverband 2Enjoy treedt op 5 oktober op in Sportcomplex

12 september 2024 - Ultimate Party met coverband 2Enjoy op zaterdagavond - MFC De Hardenberg Finsterwolde Zaterdag 5 oktober vanaf 21:00 uur staat de 6-koppige coverband 2Enjoy op het podium. Hits vanaf de jaren `70... lees verder »

30 september: Cultuurcafé in De Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

30 september: Cultuurcafé in De Hardenberg

10 september 2024 - Op maandag 30 september organiseert Cultuurplatform Oldambt een Cultuurcafé over Ledenwerving in MFC De Hardenberg. Cultuurcafés zijn gratis bijeenkomsten voor iedereen die zich bezighoudt met... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.