Nieuwjaarsborrel vrijwilligers

Nieuwjaarsborrel vrijwilligers

Nieuwjaarsborrel vrijwilligers MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 7 januari 2024

Nieuwjaar borrel vrijwilligers mmv X2

Na 4 maanden "draaien" met alle vrijwilligers willen we graag met iedereen terugblikken op een turbulent jaar. Hoe staan we ervoor en hoe gaan we door ?
Alleen met de inzet van de vele vrijwilligers die we "rijk" zijn, is het mogelijk geweest om het sportcomplex MFC de Hardenberg een kans te geven in het voortbestaan. Om te kunnen voorzien in een sluitende exploitatie begroting is het noodzakelijk om ontzettend actief te zijn en te blijven. De creatieve plannen worden iedere dag in het complex uitgevoerd dankzij de inzet van deze vrijwilligers. Het dagelijks onderhoud, de planning van de inzetrooster, horeca bestelling, bardiensten, schoonmaak, organiseren van activiteiten, web beheer, financiële administratie en nog veel meer.
MFC de Hardenberg is meer dan een Stichting, het is een compleet sportbedrijf, maar dan wel een familie bedrijf. Wanneer je ondersteunt wordt door 80 vrijwilligers (vast/incidenteel) en waar lief en leed met elkaar wordt gedeeld, voelt het als een grote familie.
Het nieuwe jaar zijn we sportief gezien direct gestart met een prachtige sport en spelweek in de laatste week van de kerstvakantie.
13 januari willen we graag met alle vrijwilligers een korte terugblik op 2023 en een inkijkje geven in de plannen voor 2024.
4 januari bestond de Stichting 1 jaar, de officiële overdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, een nominatie voor de breedtesportprijs, een prachtige heropening in september en al het moois wat ons nog te wachten staat in 2024.
We toasten op een mooi sportief en cultureel jaar met alle vrijwilligers, zaterdag avond vanaf 19.30 uur.
De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door X2. Dit zangduo, Paulien Muis en Anja Blaauw werd tot voor kort nog aangevuld door Rob Scholtens van de band Alloway. Vanwege een te drukke agenda is 2XY gestopt en gaan de dames verder als X2. De setlist bestaat uit bekende klassiekers van Abba tot Bruce Springsteen, maar ook bekende duitse Schlagers.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

NUT Lezing weer van start - MFC De Hardenberg Finsterwolde

NUT Lezing weer van start

30 augustus 2024 - 17 september 19.30 uur De eerste lezing van het nieuwe seizoen gaat weer van start in het sport- en cultuur café in MFC de Hardenberg. Deze lezing van het NUT-Oldambt met de journaliste en... lees verder »

Groot onderhoud MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Groot onderhoud MFC de Hardenberg

9 augustus 2024 - De werkzaamheden om te verduurzamen en over te stappen op warmtepompen zijn inmiddels de derde week in gegaan. De eerste ploeg monteurs van Energiewacht gaan nu met vakantie en worden afgelost door... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.