Het nieuwe Pubquiz seizoen van start

Het nieuwe Pubquiz seizoen van start

Het nieuwe Pubquiz seizoen van start MFC De Hardenberg Finsterwolde

7 oktober 2024

Erik Hulsegge in de huid van pubquizz master

Naast onze eigen top pubquiz masters Richard en Marcel, mogen wij ook weer een BG-er (Bekende Groninger) toevoegen aan onze Pubquiz masters. Na de eerste editie met Henk de Haan en Tom Peperkamp van B&B voor liefde kunnen wij voor dit seizoen hier Erik Hulsegge aan toevoegen. Het blijft een verassing wanneer Erik zijn opwachting maakt als pubquiz master. Erik bekend als columnist, schrijver RTVNOORD en tegenwoordig werkzaam als communicatie adviseur is zelf ook gek van spelletjes. Hij onder andere de bedenker van KLOUK, dus dat beloofd weer een mooie en gezellig pubquiz seizoen te worden. Binnenkort maken wij bekend wie onze volgende BG-er zal gaan worden.

We hebben nog plaats voor 3 teams en dan is ons seizoen volgeboekt ! Aanmelden kan nog tot 24 oktober, dus wees er snel bij. Teams minimaal 4 en maximaal 5 personen.
De hoofdprijs na alle rondes is onbeperkt Tapas eten bij Bodega Y Tapas in Winschoten

Aanmelden


Vrijdag 25 oktober start de 1e pub quiz uit een reeks van vijf. Deze pub quiz wordt gehouden in het sportcafé van het sportcomplex MFC de Hardenberg. De komende wintermaanden, kunnen verschillende teams strijden om leuke prijzen
De pub quiz bestaat uit een aantal rondes in uiteenlopende categorieën met leuke, soms grappige vragen. Test je kennis, vul deze aan met : Goh, dat heb ik nu nooit geweten !

Iedere avond zal het winnende team naar huis gaan met een mooie prijs. Voor de nummers twee en drie, zal ook een prijs(je) beschikbaar worden gesteld.
Maar het gaat natuurlijk vooral om een leuke gezellige avond met je vrienden -team, of collega’s, buren of familie.

Alle punten van het totaal worden aan het eind ook nog eens opgeteld, zodat er ook nog een extra hoofdprijs is te winnen, onbeperkt tapas met jou team bij de nieuwste vestiging van Bodega Y Tapas in Winschoten!

Meld jou team aan namens je; bedrijf, school, meesters en juffen-team, zorginstelling team, judo-team, tennisclub, supermarktbaantje-team, sport-team, voetbal-team, volleybalteam, hockey team, badminton of vrienden-team, buren-team, of gewoon met je eigen slimme familie-team.

Wij hebben er zin in en hopen jullie snel te mogen begroeten door onze, iedere ronde, nieuwe bijzondere en razend enthousiaste pub quiz master ! Wie en wanneer, dat blijft iedere ronde weer een verassing !
25 oktober om 20.00 uur start de 1e pub quiz, aanmelden kan via sportcafe@mfcdehardenberg.nl ovv naam team, naam van alle deelnemers/reserve deelnemers zijn toegestaan. Deelname €3,50 pp

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond - MFC De Hardenberg Finsterwolde

GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond

17 oktober 2024 - Swim2beFit-GLI woensdag 20.00 uur - 20.45 Swim2beFit GLI is een speciaal zwemprogramma voor mensen met een doorverwijzing van hun fysiotherapeut, diëtist of andere zorgverlener. Onder begeleiding... lees verder »

Herfstvakantie activiteiten

10 oktober 2024 - Tijdens de herfstvakantie zijn er 3 dagen lang leuke sportieve activiteiten in het sportcomplex MFC de Hardenberg voor de basisschool kinderen. Dinsdag 29 oktober SPORT & SPEL in de Sporthal... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.