Hardenberg opgenomen in lesmateriaal

Hardenberg opgenomen in lesmateriaal

Hardenberg opgenomen in lesmateriaal MFC De Hardenberg Finsterwolde

Geschreven door:
, 9 januari 2024

Van het beeldresearch voor educatieve uitgeverijen mochten wij het verzoek ontvangen of er gebruik gemaakt mocht worden van een wel heel bijzondere foto. Deze prachtige afbeelding van het zwembad die op de home pagina staat van de website van MFC de Hardenberg is een opvallend exemplaar en wordt nu opgenomen in het schoolboek voor Economie. Dit boek wordt gebruikt in het voortgezet onderwijs en uitgegeven door Noordhoff uitgevers.
Deze foto is in opdracht van de Stichting gemaakt door freelance fotograaf Albert Jan de Boer ten behoeve van de inrichting van de website. Met wederzijdse instemming zal deze foto worden opgenomen in het schoolboek PINCODE.
De uitgever zal als blijk van waardering een donatie overmaken ten behoeve van de Stichting.
Het belang van goed foto materiaal is hiermee wederom bevestigd en wij zijn de fotograaf Albert Jan ook nog altijd dankbaar dat hij zich heeft willen inspannen voor het mooie foto werk. Dat deze foto ontdekt wordt is natuurlijk ook niet vanzelfsprekend. Het "bouwen" van een goede website, die goed gevonden wordt door GOOGLE is ook van essentieel belang. Leo Hoogma en zijn medewerkers hebben ons van het eerste uur vanaf de oprichting ondersteund en doen dit nog steeds.
Het up to date houden van de website heeft uiteindelijk geresulteerd in dit prachtige verhaal.
Mocht het voortgezet onderwijs, behalve de mooie foto, ook gebruik willen maken van een gastles Economie, omtrent het burgerinitiatief en het economisch en maatschappelijk belang van een sportcomplex, dan kunnen wij dit uiteraard verzorgen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

NUT Lezing weer van start - MFC De Hardenberg Finsterwolde

NUT Lezing weer van start

30 augustus 2024 - 17 september 19.30 uur De eerste lezing van het nieuwe seizoen gaat weer van start in het sport- en cultuur café in MFC de Hardenberg. Deze lezing van het NUT-Oldambt met de journaliste en... lees verder »

Groot onderhoud MFC de Hardenberg - MFC De Hardenberg Finsterwolde

Groot onderhoud MFC de Hardenberg

9 augustus 2024 - De werkzaamheden om te verduurzamen en over te stappen op warmtepompen zijn inmiddels de derde week in gegaan. De eerste ploeg monteurs van Energiewacht gaan nu met vakantie en worden afgelost door... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.