GLI -Swim2beFit - zwem je fit en gezond

Geschreven door:

Swim2beFit-GLI woensdag 20.00 uur - 20.45

Swim2beFit GLI is een speciaal zwemprogramma voor mensen met een doorverwijzing van hun fysiotherapeut, diëtist of andere zorgverlener. Onder begeleiding van Hilde Dieterman en Martijn Snoek werk je aan jou gezondheid en fitheid. Ben je doorverwezen door jou fysiotherapeut, dan zal ook deze betrokken blijven in de voortgang van jou doelstellingen in het proces om gezonder en weer fitter te worden. Dit doe je met andere zwemmers, die eenzelfde doelstelling nastreven. Elke sessie biedt 45 minuten baanzwemmen, waarbij het plezier in beweging tijdens het zwemmen centraal staat. Na 10 weken gaan we kijken of jou doelen zijn behaald en of je misschien een verlenging wilt om je doelen verder te ontwikkelen. Ook kun je ervoor kiezen om door te gaan met andere zwemactiviteiten binnen het zwembad of kies jij voor een andere leuke gezellige sport.
Start met Swim2beFit-GLI en ontdek de voordelen van zwemmen voor jouw fitheid en gezondheid.
GLI zwemmen is op woensdag van 20.00 tot 20.45 uur en vrijdag 09.30 tot 10.15 uur.
Dankzij het GLI fonds hebben we de tarieven hiervoor laag kunnen houden en betaal je de normale entree voor het zwembad of maak je gebruik van een meer-badenkaart.


Ook zonder verwijzing ?
Wanneer je geen verwijzing hebt, kun je het afzonderlijke Swim2beFit programma volgen en je hiervoor aanmelden.
Swim2beFit is een tien weken durend zwemprogramma waarin je werkt aan een zelf gekozen doel, waarbij het gaat om zoveel mogelijk banen zwemmen in 45 minuten. Ook hier geldt, dat jij vooraf bepaald wat jou doelstelling is. Onder begeleiding van Hilde en Martijn krijg je hulp om je doel te behalen. Na vijf weken evalueren we samen je voortgang en passen we het doel zo nodig aan. Wat willen we uiteindelijk bereiken? Je persoonlijke doel behalen, fit worden en tegelijkertijd het plezier in zwemmen vinden!

Dit programma zonder doorverwijzing is op woensdag van 20.45 tot 21.30 uur. Kosten bedragen € 25 per maand
eenmalige inschrijfkosten en sportpas €10
Graag meedoen, maar niet de financiële mogelijkheden ? Wij zijn intermediair van het volwassenfonds en helpen U graag verder. U kunt onbezorgd zwemmen en wij verzorgen Uw aanvraag.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.